FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će prevladati pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom prijepodne, dok će na istoku popodne kiša preći u slabu susnježicu i snijeg.

Najviša dnevna temperatura od dva na istoku do devet na sjeveru i zapadu, a na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutru i prijepodne biće oblačno vrijeme uz slabu kišu, koja će se ponegdje lediti pri tlu.

Padavine popodne slabe i prestaju na sjeveru i zapadu, dok će na istoku i dalje padati, a uz postepeno zahlađenje kiša prelazi u slabu susnežicu i sneg.

Uveče i tokom noći slab snijeg će padati i ponegdje na sjeveru.

Duvaće slab jugo tokom jutra, a zatim umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na jugu pojačana bura.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda navode da će prijepodne u BiH biti pretežno oblačno vrijeme, većinom sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom.

Više padavina u istočnim i sjeveroistočnim područjima, a u drugoj polovini dana u Hercegovini, Krajini i zapadnim područjima očekuje se smanjenje oblačnosti.

Temperatura u 7 časova: Rudo minus pet, Višegrad minus tri, Bjelašnica minus dva, Sokolac minus jedan, Zenica nula, Doboj i Han Pijesak jedan, Banjaluka, Bijeljina, Zvornik i Tuzla dva, Prijedor, Sarajevo, Bileća i Livno tri, Mostar šest, Trebinje, Mrkonjić Grad i Bihać sedam stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )