FOTO: null

Politička organizacija “Snaga nove generacije” danas je u svojim prostorijama u Majevičkoj ulici organizovala konferenciju za medije na kojoj su, između ostalog, javnosti predstavili svoj program.

Riječ je o političkoj organizaciji koju su osmislili, osnovali i pokrenuli mladi, perspektivni i ambiciozni ljudi iz Bijeljine, sa prosjekom od 30 godina.

Na današnjoj konferenciji, članovi Političke organizacije "Snaga nove generacije" naveli su da je akcenat na mladim novim ljudima, pa tako žele da okupe mlade ljude pune entuzijazma da se aktiviraju i da shvate da je na svima nama odgovornost za stanje u našem društvu, gradu i Republici Srpskoj.

Između ostalog, na konferenciji su predstavljene ideje ove organizacije, članovi, razlozi osnivanja, a bilo je i riječi o aktuelnim dešavanjima u Republici Srpskoj.

"Smatrali smo da je krajnje vrijeme da neko jasno i glasno kaže "NE" kriminalu, korupciji i stranačkom zapošljavanju. Sam nazv naše organizacije govori mnogo o nama, a osmislili smo ga zajedno na našim sastancima i predstavlja sve nove ljude u svijetu politike." rekao je Darko Tomić, predsjednik "Snage nove generacije", ističući da ne predstavlja samo mlade ljude, nego sve one koji svom snagom žele da se bore za bolju budućnost našeg stanovništva.

Predstavljajući ideje Političke organizacije "Snaga nove generacije" Tomić je naglasio da je njihov Statut originalan i drugačiji, te da toliko demokratski statut ne posjeduje ni jedna politička stranka u Bosni I Hercegovini.

"Ono što bih najviše izdvojio je način odlučivanja.Sva najbitnija pitanja se donose glasovima većine članova glavnog odbora. Stranka nije ničije privatno vlasništvo, niti bilo koji pojedinac o bilo čemu može sam odlučivati. Kompletna organizacija stranke je zasnovana na timskom radu." dodao je Tomić

On je naveo da ovim putem želi da obavijesti sve političke faktore i sugrađane da će učestvovati na lokalnim izborima 2016. godine u Bijeljini, sa kompletnom odborničkom listom, te da će njihova lista našim sugrađanima ponuditi izbor za koji mogu da glasaju, za svoje komšije, prijatelje I poznanike koji nemaju prljavu prošlosti niti su bilo čiji pijuni.

Vasilije Knežević, potprijedsjednik "Snage nove generacije" rekao je da u redovima njihove političke organizacije nema ni jednog starog političara, dodajući da su ponosni na svakog pojedinca u njihovoj stranci.

On je naveo da se neće baviti obećanjima, niti govoriti ono što mnogi žele da čuju, kao i da neće prezati od toga da kažu ono što se možda nikome neće svidjeti.

"Naša misija je da se u svim društvenim sferama našeg stanovništva zalažemo za osnovne ljudske vrijednosti, zdrav razum I pravdu, koji su garanti za mirnu, stabilnu I lijepu budućnost naših sugrađana. Sve svoje ciljeve ćemo ostvarivati, angažujući u svojim redovima kvalitetne, mlade, ambiciozne I poštene ljude." rekao je  Knežević na kraju konferencije

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )