FOTO: null

Živan Delić, bivši direktor Inspektorata Republike Srpske, najvjerovatnije će zauzeti poziciju generalnog direktora Rudnika i termoelektrane Ugljevik, nezvanično saznaje portal Mojaekipa.net.

Izvor blizak vrhu Socijalističke partije tvrdi da su u toku pregovori i lobiranje da Delić zauzme funkciju direktora RiTE, koju od marta 2013. godine, obavlja Žiko Krunić, prenosi RTV BN

Naš izvor kaže da nisu u pitanju tenzije niti razmirice u stranci već da bi Krunić trebao preći na neku drugu poziciju, najvjerovatnije savjetnika ali za sada ne nagovještava čijeg.

Živan Delić do sada je obavljao poslove direktora inspektorata Republike Srpske, a premještaj na novu direktorsku poziciju mogao bi biti dio unutar koalicijone podjele direktorskih resursa u kojima se Socijalisticka Partija očigledno izborila za ovaj važan objekat kojim je godinama upravljao i kadrovao SNSD.

Inače u poslednjih osam godina RITE Ugljevik udomio je uglavnom svoje stranačke kadrove u ovo veoma vazno javno preduzecue gdje je prosjecna mjesecna plata oko 1300 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )