FOTO: null

Kako stvari stoje, profesor ovdašnje Saobraćajne i elektro-škole, tridesettrogodišnji S. B. neće krivično odgovarati zbog toga što su njegove eksplicitne fotografije preplavile društvene mreže

DOBOJ - Kako stvari stoje, profesor ovdašnje Saobraćajne i elektro-škole, tridesettrogodišnji S. B. neće krivično odgovarati zbog toga što su prošle nedelje njegove eksplicitne fotografije preplavile društvene mreže i medije.

Dosadašnja istraga nije potvrdila sumnje dela javnosti da je profesor fotose svog nagog tela slao maloletnoj učenici. Prema njegovom iskazu, direktoru škole Spasoju Vasiljeviću i inspektorima CJB, on je od devojke sa kojom se na "Fejsbuku" dopisivao tražio i na uvid dobio ličnu kartu, pre nego što je otpočela prepiska sa lascivnim sadržajem i golišavim fotografijama. Devojka je, po ličnoj karti, imala 29 godina.

Prema saznanjima našeg lista, ta "devojka" je, zapravo, grupa dokonih učenika koji su, znajući sklonosti profesora ka avanturizmu i poznatog po priličnoj naivnosti, rešili da se sa njim poigraju. "Navukli" su ga na priču o devojci zainteresovanoj za avanturu. Međutim, očigledna je namera učenika bila i da ga diskredituju iz njima znanih razloga, tako da je na kraju krajeva profesor imao najviše štete.

Osramoćen, teško je i pretpostaviti kako će se pojaviti pred učenicima, ako se uopšte i pojavi.

ŠALjIVI KOMENTARI

NA tvrdnje profesora S. B. da je pre intimnije prepiske i slanja svojih obnaženih fotosa tražio i od navodne devojke putem "Fejsbuka" dobio kopiju lične karte, na društvenim mrežama sugrađani su mu sugerisali da je trebalo da traži i uverenje o državljanstvu. Ukoliko se radilo o kopiji lične karte, navodili su u svojim šaljivim komentarima, trebalo je da traži da je ona overena, i to ne starija od šest meseci!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )