FOTO: srpskainfo.com

U osmini finala Kupa Republike Srpske biće odigrano nekoliko zanimljivih susreta, a u derbiju ove faze takmičenja branilac trofeja Radnik gostovaće ekipi Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

U bijeljinskom premijerligašu ne bježe od uloge favorita, ali su svjesni kvaliteta koji posjeduje tim iz Gornjeg Crnjelova.

Defanzivac Radosav Aleksić ističe da njegova ekipa nijednog trenutka neće potcijeniti protivnika i da će u meč ući maksimalno angažovano.

– Ne bježimo od uloge favorita, jer igramo u višem rangu takmičenja, ali to tek treba da pokažemo na terenu. Svjesni smo da moramo pružiti svoj maksimu i bez potcjenivanja ući u meč, jer igramo protiv rivala koji se uspješno takmiči na tri fronta ove sezone. Od prvog minuta ćemo pokušati da nametnemo svoju igru i stignemo što prije do pogotka koji bi značio mirniji nastavak meča. Iza nas je jedan veoma težak period u kome smo odigrali devet mečeva za mjesec dana i ekipa je umorna. Upravo zbog umora imamo nekoliko povređenih i rovitih igrača, a na ovom susretu neće nastupati Mladen Lučić, Vladimir Bradonjić i Aleksandar Glišić – rekao je Aleksić, dok je Demir Peco na pripremama reprezentacije.

 

Šef stručnog štaba Sloge iz Gornjeg Crnjelova Dragan Mićić ističe da je Radnik u ovom trenutku najbolji srpski tim u Premijer ligi BiH zbog čega je gostima prepustio ulogu favorita.

– Radnik je jedna od najboljih ekipa u državi i zbog toga nemamo pravo da im prijetimo, ali možemo da se nadamo da ćemo napraviti podvig i proći u dalju fazu takmičenja. Pokušaćemo da jednom kolektivnom igrom i disciplinom na terenu uspostavimo ravnopravnu igru, a nadam se da ćemo iskoristiti sve prilike koje nam se ukažu. Ukoliko u tome uspijemo možemo očekivati povoljan rezultat. Svakako da neće biti smak svijeta ukoliko doživimo poraz protiv Radnika, a za nas je najbitnije da igramo u najboljem sastavu – istakao je Mićić.

Rudar čeka Krupu

Parovi osmine finala Kupa Republike Srpske (15 časova): OFK Šekovići – Borac, Sloga Doboj – Ljubić, Jedinstvo Žeravica – Sloboda (MG), Skugrić 1964 – Podrinje Janja, Rudar (P) – Krupa, Birač (Derventa kod Milića) – Leotar, Glasinac – Kozara i Sloga (GC) – Radnik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )