FOTO: bijeljina.org

Najbolja ekipa Zimske futsal lige Bijeljina 2018/2019 je ekipa ,,Sloga La Vita'' iz Crnjelova, dok je drugo mjesto u konkurenciji seniora pripalo ekipi ,,Peđa Buha''.

Ekipa iz Crnjelova savladala je protivnika u finalu rezultatom 7:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa ,,Vodovod i kanalizacija''. Kada je riječ o pojedinačnim priznanjima, žiri je odlučio da je najbolji golman Bekir Hodžić iz ekipe ,,Peđa Buha'', najbolji strijelac Marinković iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji igrač Zimske futsal lige Davor Arnautović, takođe iz ,,Sloge La Vite''.

Arnautović je nakon završene finalne utakmice izjavio da mu je zadovoljstvo što po ko zna koji put njegova ekipa nosi epitet najbolje, pogotovo što je riječ o ligi koja se igra u Bijeljini.

,,Ove zime nam baš ide dobro, jer je ovo četvrti ili peti turnir koji osvajamo. Ponosan sam na saigrače i nadam se da ćemo i naredne godine odbraniti titulu. Hvala organizatorima, ali i publici koja nas je pratila'', rekao je Arnautović.

Predsjednik Boračke organizacije Bijeljina Miodrag Stevanović, koja je organizator takmičenja, naveo je da je Zimska futsal liga 2018/2019. protekla bez ikakvih problema, te da se na turnir prijavilo 74 ekipe.

,,Sloga La Vita'' nagrađena je sa 8.000 KM, dok će drugoplasirana ekipa dobiti 2.000 KM, a trećeplasirana 1.000 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )