FOTO: null

Nakon što je uvedena prinudna uprava u Bobar banku, došlo je do nepovjerenja građana i spekulacija koje su dovele do narušenog povjerenja klijenata i u druge domaće banke. Menadžment Pavlović banke poručio je danas građanima da apsolutno nema nikakvog raz

U kontekstu poslednjih dešavanja koja su proizvela povećano povlačenje novca građana iz domaćih banaka, danas je reagovao i većinski vlasnik Pavlović banke, Slobodan Pavlović i poručio stanovništvu da je ova banka na čvrstim nogama, te da nema mjesta panici.

"Naši klijenti i saradnici ne treba da imaju ikakav strah kako će doći do nekih promjena u poslovanju banke. Pavlović banka je dovoljno likvidna. Nemojte uopšte razmišljati da će Pavlović banka zapasti u nekakve probleme, kao što je to bio slučaj sa drugom bankom iz Bijeljine, jer naša banka stoji na čvrstim nogama i želi da saradjuje sa svojim narodom", poručio je većinski vlasnik Pavlović International banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )