FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje jače naoblačenje sa zapada, koje će usloviti padavine poslije podne i u noći na nedjelju, saopštili su meteorolozi.

Jutro hladno, tokom dana malo toplije uz naoblačenje koje donosi slabu kišu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najniža jutarnja temperatura vazduha od minus četiri do dva, na jugu Hercegovine od dva do šest, a najviša dnevna između osam i 13, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U nedjelju se očekuje zahlađenje uz jaču kišu, u višim predjelima snijeg.

Najviše padavina biće  na jugu i zapadu. Uveče susnježica i snijeg se mogu javiti i ponegdje u nižim predjelima.

Danas je bilo sunčano uz umjereno naoblačenje. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus 10, Gacko jedan, Čemerno, Han Pijesak, Kalinovik i Kupres dva, Mrakovica i Ivan-sedlo tri, Drinić, Nevesinje, Livno i Srebrenica šest, Mrkonjić Grad, Bugojno i Sarajevo sedam, Foča, Rudo, Goražde, Gradačac, Jajce i Tuzla osam, Višegrad, Ribnik, Drvar i Bijeljina devet, Srbac, Bileća, Zenica, Doboj i Banjaluka 10, Bihać, Sanski Most i Trebinje 11, Novi Grad, Mostar i Stolac 13, Neum 14 i Čapljina 15 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )