FOTO: null

Fudbalska reprezentacija Srbije sinoć je pobjedom protiv Gruzije rezultatom 1:0 u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" osigurala direktan plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji.

Selektor Slavoljub Muslin u ekskluzivnom razgovoru za "Nezavisne novine" govorio je između ostalog o dometima njegovog tima na Mundijalu, ali i prokomentarisao neuspjeh ostalih reprezentacija regiona. 

Fudbalski stručnjak koji je nakon sedam godine posta "orlove" vratio na najveću svjetsku smotru, veliki uspjeh proslavio je kako kaže sa prijateljima i kolegama iz stručnog štaba. 

"Lijepo se probuditi kao pobjednik. Noć je bila kratka. Sa mojim saradnicima iz stručnog štaba sjedili smo do jutra. Lijepo smo se družili i prisjećali se svih ovih lijepih momenata tokom godina zajedničkog rada. Bilo je lijepo veče, nismo ni mi mogli da vjerujemo šta smo napravili, ali kada smo ujutru pročitali novine, vidjeli smo da je to stvarnost. Osjećaj je zaista lijep, neopisiv. Bio sam tri puta prvak sa Crvenom zvezdom, osvajao sam dva puta Kup, ali odvesti svoju zemlju na Svjetsko prvenstvo je nešto što me ispunjava i kao trenera i kao čovjeka", rekao je između ostalog Muslin.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )