FOTO: null

Fudbaleri Radnika i u drugom susretu u ovoj sezoni Premijer lige BiH ostali su kratkih rukava, a poslije poraza od Zrinjskog u Mostaru (1:2) sada su izgubili na svom terenu od zeničkog Čelika sa 2:3.

Iako su protiv Zeničana vodili sa 1:0 i 2:1, nisu uspjeli sačuvati stečenu prednost te su poslije sopstvenih grešaka napravili dva jedanaesterca koja su igrači Čelika krunisali pogocima, a zatim su izabranici Kemala Alispahića postigli treći pobjedonosni pogodak u posljednjim trenucima utakmice.

Činjenica je da su prvotimci Radnika morali bolje reagovati kod sva tri primljena gola, ali trener Bijeljinaca Slavko Petrović prelomnim trenutkom meča smatra isključenje Nikole Čelebića u 20. minutu susreta kod vođstva od 1:0.

- Crveni karton poremetio nam je koncepciju igre. Tako glupo ne možeš ući rukom u loptu, koja je u suštini već izašla u aut. Znaš da imaš žuti karton i dižeš ruku. Da nije bilo crvenog kartona, sigurno bismo osvojili tri boda. U prvih pola časa utakmice trkački smo pružili dosta, ali znalo se da će biti teško pogotovo u drugom poluvremenu sa igračem manje. Ipak, neshvatljivo je kakve smo im poklone dali. Otkako vodim Radnik, najviše smo darovali rivala u ovom susretu - naglasio je razočarani Petrović.

On je naglasio da nema vremena za jadikovke.

- Moramo da se okrenemo narednom meču, odnosno duelu sa Krupom, u kome ćemo na gostovanju pokušati da dođemo do bodova. Ovo je jednostavno "luda liga" i sve što si duže bez bodova može da bude bolnije - dodao je Petrović.

Već poslije drugog kola počele su da pljušte kazne za sudije. Pomoćni arbitar na meču Olimpik - Željezničar (0:2) Ljubo Miličević iz Posušja zaradio je zabranu suđenja na 18 utakmica, odnosno do kraja jesenjeg dijela šampionata. Ovu odluku donio je Komitet za suđenje Fudbalskog saveza BiH, koji je ekspresno reagovao poslije njegovih grešaka na meču drugog kola odigranom u subotu. Njemu je kontrolor suđenja Irfan Peljto iz Sarajeva dao negativnu ocjenu, jer je u nekoliko navrata oštetio tim sa "Grbavice" signalizirajući nepostojeće ofsajde, a zbog toga je i poništen jedan pogodak.

U trećem kolu Premijer lige BiH sastaju se: Sloboda - Vitez (petak, 17 časova), Čelik - Sarajevo (subota, 17.30), Krupa - Radnik (subota, 17.30), Željezničar - Široki Brijeg (subota, 20), Zrinjski - Olimpik (subota, 20.30), Mladost - Metalege (nedjelja, 17 časova).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )