FOTO: null

Na današnjem zasjednju Skupštine Radnika koja je zakazana za 17 časova treba da se donesu važne odluke o daljem uzornog semberskog premijerligaša.

Klupska Skupština se nije sastala punih osam godina a na današnjem zasjedanju treba da se izabere novo rukovostvo i nove kadrovske promjene u unutrašnjoj organizaciji semberskog premijeligaša. Kako portal InfoBijeljina saznaje iz izvora bliskom Gradskom stadionu, predsednik kluba u narednom periodu mogao bi biti proslavljeni igrač Partizana Mladen Krstajić, dok bi funkciju generalnog sekretara obavljao njegov kum Nebojša Tomić.

Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora Radnika Predrag Jović rekao je da će se da neće više obavljati funkciju  predsjednik Bijeljnaca na kojoj se nalazi tri i po godine.    

- Činjenica je da se Skupština Radnika nije sastala punih osam godina pa je ovo prilika da se neke stvari postave na pravi način. Skupština će na svom zasjedanju izabrati novi Upravni odbor koji će upravljati klubom, a postoji vjerovatnoća za novim kadrovskim promjenama i reorganizacijom kada je u pitanju dalje funkcionisanje i rad kluba - rekao je predsjednik Radnika Predrag Jović.                                                                                                   

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )