FOTO: InfoBijeljina

Skup "Srpska te zove" počinje danas od 18 časova na Trgu Krajine u Banjaluci zbog čega će biti obustavljen saobraćaj u više ulica u centru grada.

Kako je rečeno iz Policijske uprave Banjaluka, saobraćaj će potpuno biti obustavljen od 16 časova u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, od raskrsnice sa Ulicom Olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana. Saobraćaj će od 16 časova biti obustavljen i u Ulici Olimpijskih pobjednika od raskrsnice sa Bulevarom srpske vojske do raskrsnice sa ulicom Prvog krajiškog korpusa, u Kninskoj ulici od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ulicom Milana Tepića, Vidovdanskoj od raskrsnice sa ulicom Milana Tepića do raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića, te u Ulici Prvog krajiškog korpusa od raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa ulicom Olimpijskih pobjednika.
 
Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja autobusi će biti preusmjereni alternativnim trasama.
 
Iz policije apeluje na vozače da u navedenom periodu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

Iz MUP RS je saopšteno da su preduzete pojačane mjere bezbjednosti povodom održavanja javnog skupa “Srpska te zove”. Zabranjen je saobraćaj za sva motorna vozila preko 3,5 tona ukupne mase, osim teretnih vozila javnih i kumunalnih službi i vozila koja će biti angažovana u aktivnostima povodom održavanja javnog skupa od 15 časova do ponoći na teritoriji Banjaluke, Laktaša, Prnjavora, Čelinca, Kotor Varoši i Kneževa.
 
-Građanima savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete. Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument – navedeno je iz MUP RS.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )