FOTO: facebook

Fudbalski klub Ujedinjeni Srbi (United Serbians) iz Milvokija, koji je prošle sezone bio šampion u Fudbalskoj ligi Viskonsina plasirao su se u finale pošto su u polufinalu pobijedili Hrvatske orlove (Croatian Eagles) ubjedljivo 5:2.

Međutim, poslije meča došlo je do skandala. Hrvatski fudbaleri su bacili srpsku zastavu u toalet što je iznerviralo Srbe.
 
"Bacili su u toalet srpsku zastavu, koju smo pronašli kada su otišli. Kad gubite imate pravo i da se ljutite, ali treba biti dostojanstven, što oni nisu znali. Ove godine su za Orlove igrali neki mladi momci, koji znaju šta je fer-plej -  rekao je fudbaler i prvi čovjek kluba Mile Sever za "Serbian Times" koji je dodao da su pobjedu proslavili uz živu muziku i pečenje.
 
Hrvatski fudbaleri su na kraju utakmice čestitali, ali nisu se zadržali na proslavi poslije susreta koji je bio odigran na terenima Sabornog hrana Svetog Save u Milvokiju pred 350 gledalaca.
 
"Na kraju su nam Hrvati čestitali, ruka ruci. Žao nam je samo što su gosti odmah otišli i nisu se poslužili hranom i pićem koje smo za njih spremili, valjda su bili razočarani jer su se ponadali pobedi",  dodao je Sever.
 
Ujedinjeni Srbi će protiv Bruersa 25. jula igrati za titulu a koja bi donijela plasman u Kup SAD.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )