FOTO: null

Džudo klub “Panter “Bijeljina osvojio je 9 medalja na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe pionire i kadete koje je održano na Palama.

Takmičenje na Palama okupilo je 280 takmičara iz 25 klubova Republike Srpske, a bijeljinski klub “Panter” iz Bijeljine predstavio se sa 18 takmičara.

“Panteri” su osvojili ukupno  9 medalja. Prvo mjesto osvojila je Ivana Tešić, drugoplasirani bili su : Elena Mikić, Darko Hanušić i Miloš Kolović, a treću poziciju zauzeli su: Anja Vučković, Vanja Macan, Andrijana Nikolić, Aleksa Despotovic i Pavle Vasić, dok su se na 5. mjestu našli: Ivan Čolić i Predrag Terzić. 

Dobitnici medalja na ovom takmičenju  plasirali su se na Prvenstvo BiH koje će se održati za 15 dana u Bihaću. 

"Zadovoljni smo nastupom naših takmičara koji su osvojili medalje kao i takmičara koji nisu ovoga puta došli do medalja i koji su se dobro borili. Treba napomenuti da su mnogi od njih mlađi od uzrasta mlađih pionira (poletarci) među kojima su: Uroš Margetić, Wang Ce, Petar Đukić, Luka Perušinović, Sergej Mišković, Dejan Jezdić, i Pavle Vujnović", kaže za InfoBijeljina Vladimir Đokić trener kluba. 

Takmičare su na ovom takmičenju predvodili treneri Pantera” Vladimir Đokić i Aleksandar Borovčanin.

Piše: Snežana Milođević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )