FOTO: Vecernji.hr

Trener Bolonje Siniša Mihajlović isključen u 82. minutu meča zbog prigovora. Sasuolo je slavio nad timom srpskog stručnjaka sa 2:1, a strijelci za pobjednički tim bili su Berardi u 41. i Haraslin u 57. minutu, dok je jedini pogodak za Bolonju postigao Berou u 91. minutu.

Siniša Mihajlović poslije poraza bio je bijesan!

"Oni su igrali bolje, a ja sam zasluženo isključen. Ne odgovaram ni na kakva pitanja, pa čekajte tamo, ispričaću vam neke stvari i vi ćete poslušati", izjavio je Mihajlović za televiziju Skaj, a onda je krenuo redom:

"Sasuolo je igrao bolje nego mi. Radili su jače, trčali brže, bolje su se kretali, tako da je to u redu. Isključili su me zasluženo jer sam rekao sudiji kuda da ide, jer mi je dosadilo da smo ekipa koja je najviše rezervisana u Italiji i ljudi se ponašaju kao da imamo 11 ubica, a ne decu", rekao je u dahu Miha, pa nastavio još žešće:

"Takođe sam video vašu emisiju pre neki dan nakon što smo pobedili Inter, razgovarali ste pola sata o Interu i nikada niko nije pomenuo Bolonju. To je sramotno. Sramotno. Zaslužili smo zasluge za pobedu, umesto toga smo se potpuno ignorisali. To je to, završio sam", rekao je Mihajlović i otišao.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )