FOTO: srpskainfo.com

Štoper Miloš Simonović pojačao je odbranu Radnika i svojim bogatim iskustvom iz Super lige Srbije donijeće dodatni kvalitet bijeljinskom premijerligašu. Stameni defanzivac koji iza sebe ima i internacionalno iskustvo, potpisao je ugovor sa klubom iz Semberije na 18 mjeseci.

– Dogovorili smo se lako i siguran sam na obostrano zadovoljstvo. Došao sam u klub koji gaji ambicije da u nastavku prvenstva ostvari plasman u gornji dio tabele. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći svom novom timu kako bi došao do ostvarenja svojih ciljeva u ovoj polusezoni, a to su dobar plasman u Premijer ligi BiH, i u odbrani trofeja namijenjenom pobjedniku Kupa Republike Srpske – rekao je novopečeni prvotimac Radnika Miloš Simonović.

Tokom karijere Miloš Simonović branio je boje Beograda, Balkana, Radničkog iz Obrenovca, Inđije, Napredka, Radnika iz Surdulice, te Uzbekistanske Sogdiane. Za ‘’A’’ reprezentaciju Srbije debitovao je 29. januara 2017. u prijateljskom meču protiv Sjedinjenih Američkih Država (0:0) u San Dijegu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )