FOTO: srpskainfo.com

Novi štoper je već debitovao za ekipu Radnika u susretu protiv Jedinstva iz Bijelog Polja koji je završen bez pobjednika (1:1).

Pred povratak iz Crne Gore uprava Radnika je ozvaničila saradnju sa štoperom Milošom Simonovićem koji ima ogromno iskustvo igranja u Super ligi Srbije i koji bi trebalo da donese dodatni kvalitet u odbrani bijeljinskog premijerligaša. Pouzdani defanzivac je uknjižio prve minute u dresu Radnika protiv Jedinstva iz Bijelog Polja.

– Na obostrano zadovoljstvo sam se dogovorio sa upravom Radnika i tačno znam šta se od mene očekuje. Vjerujem da ću pomoći ekipi da ostvari što bolji plasman na premijerligaškoj tabeli. Ostalo je još malo vremena do nastavka prvenstva, ali očekujem da ću se veoma brzo uklopiti u ekipu. Opstanak ne bi smio da dođe u pitanje,  a upoznat sam sa ciljem kluba da opet osvoji Kup Republike Srpske i vjerujem da ćemo to ostvariti – istakao je Simonović.

Tokom karijere on je nastupao za Beograd, Radnički Obrenovac, Inđiju, Napredak, Radnik iz Surdulice i uzbekistansku Sogdianu, a uknjižio je i jedan nastup za ,,A“ reprezentaciju Srbije.

Prije polaska na pripreme u Budvu bijeljinski premijerligaš je savladao Orašje (2:0), a u Crnoj Gori plavi su bili uspješniji od Rudara iz Pljevalja (2:1), dok su protiv Bokelja igrali bez pogodaka.

Prvi poraz tokom priprema Radniku je nanela ekipa Tuzla Sitija, ali to nije previše zabrinulo šefa struke Mladena Žižovića.

– Zadovoljan sam poslom koji smo uradili na priprema i siguran sam da ćemo potpuno spremni ući u nastavak sezone. U toku pripremnog procesa ekipi se priključilo nekoliko novih igrača koji su se dobro uklopili u ekipu i do početka proljećnog dijela šampionata i meča protiv Željezničara očekujem da sve kockice budu posložene. Poslije pobjeda protiv Orašja i Rudara, te remija sa Bokeljom doživjeli smo poraz protiv Tuzla Sitija u jednoj pravoj provjeri u kojoj su priliku dobili svi igrači. Do sredine drugog poluvremena igrali smo veoma dobro, međutim zbog velikog broja izmena u finišu smo dozvolili protivniku da postigne golove i stigne do pobjede – rekao je Žižović.

Generalka protiv Loznice

U posljednjem meču tokom priprema u Crnoj Gori Radnik je remizirao sa Jedinstvom iz Bijelog Polja 1:1, a nastupili su igrači koji su do sada imali manju minutažu. Gol za bijeljinski tim postigao je Vladimir Bradonjić u 63. minutu. Generalnu probu pred nastavak premijerligaške sezone semberski tim će imati 16. februara protiv Loznice, a u prvoj proljećnoj utakmici Radnik će ugostiti ekipu sarajevskog Željezničara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )