FOTO: null

Savo Ševaljević rekao je danas za poslovni portal CAPITAL.ba da je Agenciji za bankarstvo Republike Srpske podnio ostavku na poziciju likvidacionog upravnika Bobar banke. Agencija je umjesto njega za likvidacionog upravnika imenovala Milu Maksimovića iz Z

Ševaljević kaže da je ostavku podnio iz ličnih razloga, te da nije bilo nikakvih pritisaka na njegov rad.

„Bilo je fizički naporno u mojim godinama stalno biti na relaciji Banjaluka-Bijeljina. Dnevno sam radio 10 i više časova“, kaže Ševaljević, koji će biti savjetnik novom likvidacionom upravniku Bobar banke.

On se zahvalio svim radnicima Bobar banke i Agenciji za bankarstvo sa kojima je, kaže, imao izuzetno dobar odnos.

„Prezadovoljan sam odnosom radnika i Agencije. Imam vrlo kvalitetne utiske i zahvalan sam im na svemu“, kaže Ševaljević.

Novoimenovani likvidacioni upravnika Bobar Banke Mile Maksimović je diplomirani pravnik sa dugogodišnjim iskustvom u bankarskom sektoru.

„Radio sam u sudu, zatim prošao put od rukovodioca filijale do zamjenika direktora Osnovne banke Zvornik Privredne banke Sarajevo. Bio sam privremeni upravnik Privredne banke Istočno Sarajevo, a poslednjih 10 godina direktor filijale Pavlović banke Zvornik“, rekao je Maksimović za portal CAPITAL.ba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )