FOTO: null

Službenici Jedinice granične policije Izačić danas su otkrili troje državljana Albanije u ilegalnom prelasku granice iz BiH u Hrvatsku.

U graničnom pojasu na području Bihaća juče su pronađena tri lica sa Kosova i Metohije koja nisu posjedovala važeću dokumentaciju za boravak u BiH, a namjeravala su ilegalno da pređu granicu prema zemljama EU. 

U skladu sa Zakonom o strancima, oni su prekršajno procesuirani, te uz prijedlog o protjerivanju sa teritorije BiH predati Službi za poslove sa strancima BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su juče državljanina BiH i Srbije čiji su inicijali G.M, kojeg potražuje Osnovni sud Banjaluka zbog krivičnog djela obmana pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti. 

Ovo lice je kontrolisano prilikom ulaska u BiH na prelazu Rača i predato je službenicima Sudske policije Bijeljina. 

Na prelazu Uvac, pri ulasku u BiH uhapšen je državljanin Srbije čiji su inicijali J.M, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog falsifikovanja isprava. 

Službenici Granične policije Višegrad predali su uhapšeno lice službenicima Policijske stanice Rudo MUP-a Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )