FOTO: null

Bolnica „Sveti Vračevi“ u Bijeljini ispunila je propisane standarde sigurnosti u procesu pružanja zdravstvene zaštite i stekla status sertifikovane ustanove, objavljeno je na internet stranici bijeljinske bolnice.

Zaposleni u bijeljinskoj bolnici poručili su da će i dalje biti opredijeljeni za unapređenje kvaliteta rada i bezbjednosti pacijenata. 

Postupak sertifikacije obavila je Agencija za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite Republike Srpske, a ovo rješenje podliježe reviziji po isteku sedam godina. 

Bolnica "Sveti Vračevi" u Bijeljini započela je proces sertifikacije odmah nakon preseljenja u novi objekat, u julu 2013. godine. 

Fokus sertifikacionih standarda je sigurnost, kako za pacijenta, tako i za sve ostale učesnike u procesu pružanja zdravstvene zaštite. 

Sertifikacione standarde razvija i revidira Agencija za sertifikaciju, a donosi ih ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, na prijedlog ove agencije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )