FOTO: FSS

Fudbalski reprezentativci Srbije Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović izjavili su da ostaje žal što ekipa posle vođstva od 2:0 nije pobijedila Tursku u Ligi nacija.

"Krivo nam je što smo osvojili samo jedan bod. Igrali smo dobro, poveli smo 2:0, imali smo mnogo šansi. Šteta što se sa jednim bodom vraćamo u Srbiju”, rekao je Milniković-Savić, čijim golom je Srbija povela u Istanbulu.

”Moramo da učimo na greškama i da ovakve utakmice privedemo kraju sa rezultatom koji nama odgovara. Sigurno da smo naučili lekciju pred narednu utakmicu sa Škotskom”, dodao je SMS.

Aleksandar Mitrović, strelac drugog gola sa penala, kaže da je Srbija zalužila trijumf.

"Bila je teška utakmica, protiv protivnika koji ima mnogo kvalitetnih indivudala. Igrali smo dobro, pogotovo u prvom poluvremenu i u prvi 20 minuta nastavka. Onda smo pali, primili smo golove... Mislim samo zaslužili tri boda. Cilj ovog okupljanja bila je pobjeda u Oslu, to smo ostvarili. Tri utakmice, po pobjeda, poraz i neriješeno. Moglo je bolje", rekao je Mitrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )