FOTO: null

U prvoj polovini mjeseca maja na Univerzitetu „Bijeljina“ organizovaće se dva seminara, na koje su pozvani zdravstveni radnici iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Hrvatske.

Prvi seminar je namijenjen farmaceutskim tehničarima, i održaće se u ponedjeljak, 11.05.2015. godine, sa početkom u 11 časova u velikom amfiteatru Univerziteta „Bijeljina“. 

Cilj seminara je edukacija i unapređenje znanja farmaceutskih tehničara u oblasti farmacije.  Teme predavanja su vezane za značaj i ulogu farmacije kroz prošlost, sadašnjost i budućnost, te za znanja, vještine i kompetencije farmaceutskih tehničara u unapređenju i očuvanju zdravlja ljudi. Takođe, obradiće se tema vezana za ulogu farmaceuta u savremenom društvu, čija su klasična znanja integrisana sa novim znanjima i vještinama u oblasti menadžmenta.

Ovim seminarom, Farmaceutski fakultet Univerziteta „Bijeljina“ vrednuje ulogu farmaceutskih tehničara u zdravstvenoj zaštiti, te podržava njihovu kontinuitranu edukaciju.


Teme i predavači koji će učestvovati na seminaru su sljedeći:

- Farmacija-prošlost, sadašnjost, budućnost – prof. dr sc. Zorica Vujić, redovni profesor na Katedri za Farmaceutsku hemiju Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu;

- Znanje, vještine i kompetencije tehničara u 21. veku – doc. dr sc. Dragana Lakić, docent na Katedri za socijalnu farmaciju i farmaceutsko zakonodavstvo Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu;

- Farmaceut u ulozi lidera i menadžera – doc. dr Dražen Jovanović, docent Katedre za marketing i menadžment Univerzitet Bijeljina, Bijeljina.


Ovim putem pozivamo Vas da svojim prisustvom i učešćem na seminaru unaprijedite svoja znanja iz oblasti farmacije i farmaceutske djelatnosti.Seminar je besplatan za sve učesnike, a učesnicima će po završetku seminara biti uručena potvrda o učešću.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )