FOTO: null

Psihološko savjetovalište Univerziteta „Bijeljina“ je u proteklom periodu održalo dva okrugla stola na temu „Nasilje u školama - uzrok, manifestacija, prevencija“ (u gradu Bijeljina i Brčko distriktu) i uvidelo veliku zainteresovanost i potrebu stručnih s

Kao doprinos prevenciji nasilja, zaštiti i unapređenju psihofizičkog razvoja mladih, Odeljenje za društvene djelatnosti grada Bijeljina i Psihološko savjetovalište za mlade Univerziteta „Bijeljina“ organizuju seminar na temu „Nasilje u školama – uzrok, manifestacija, prevencija“. 

Seminar će se održati u ponedeljak, 14.12.2015. godine, sa početkom u 10 časova na Univerzitetu „Bijeljina“, Pavlovića put bb, a namjenjen je psiholozima, pedagozima, socijalnim radnicima, nastavnicima i stručnim saradnicima koji su uključeni u rad sa mladima, kao i predstavnicima nadležnih institucija koje se bave maloljetničkom delikvencijom.

Cilj održavanja ovog skupa jeste ukazati, kroz teorijska i praktična iskustva, na različite oblike nasilja u školama, djelovanje u situacijama nasilničkog ponašanja, kao i na načine njegovog prevazilaženja.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )