FOTO: null

Agrarni fond grada Bijeljina organizuje za poljoprivrednike Semberije odlazak na 82. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu, koji će početi sutra i trajati do 15. maja.

"Oko 800 semberskih poljoprivrednika 11. maja organizovano će posjetiti Novosadski sajam, a polazak je autobusima planiran za 7.00 časova sa parkinga ispred Saborne crkve u Bijeljini", saopšteno je iz Gradske uprave. 

Gradska uprava i Agrarni fond tradicionalno organizuju posjetu ovom najznačajnijem godišnjem događaju za poljoprivrednike. 

"Cilj posjete je da se vide i na domaćim njivama primijene najnovija svjetska dostignuća kada je riječ o poljoprivrednoj proizvodnji", rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. 

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu svoje proizvode izlaže 1.500 izlagača koji će predstaviti proizvode i usluge iz 60 zemalja. Svoje proizvode će direktno predstaviti 24 zemlje, dok će 36 država učestvovati posredstvom predstavništava firmi i distributera. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )