FOTO: null

Koalicija "Bijeljina pobjeđuje" je u svojoj kampanji iznijela veliki broj argumenata koji govore da je za Bijeljinu neophodno da dobije novog gradonačelnika. I to neće biti samo smjena čovjeka koji obavlja tu funkciju, riječ je o promjeni pogleda na razvo

"Ja sam sa razlogom napustio politiku i ljude koji ne mogu ništa novo i dobro donijeti Bijeljini. Zato pozivam sve žitelje Bijeljine željne novog i dobrog, da na izborima za gradonačelnika glasaju za novog čovjeka, za menadžera, za viziju, za budućnost, a ne za partije i dosadašnje podjele.

Ovim putem se obraćam i ljudima koji još uvijek nisu odlučili za koga da glasaju i koji imaju namjeru da ostanu kod kuće. Pozivam ih da ne budu nezainteresovani i da izađu drugog oktobra na glasačka mjesta. Jer ovo je referendum i njihovoj o budučnosti, o tome u kom će pravcu Bijeljina ići u sljedeće 4 godine", rekao je kandidat Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" za gradonačelnika BIjeljine Zlatko Maksimović i dodao:

"Odgovornost o toj odluci moraju na izborima podijeliti svi građani Bijeljine i Semberije. To je odluka o sudbini i budućnosti naše djece i mladih, i niko ne treba da ostane kod kuće prilikom donošenja te najvažnije odluke. Samo izlazak velikog broja stanovnika Semberije na glasanje drugog oktobra će značiti da je odluka o budućnosti ispravna.

Bijeljinci i Semberci, Bijeljina može na ovim izborima pobijediti i krenuti u jednu divnu novu budućnost ili nastaviti po starom. Odluka je na vama, pobjeda je na vama. Budućnost Bijeljine je u olovci njenih birača. Iskoristimo je.

Dragi Bijeljinci, drage komšije, dragi prijatelji, Bijeljina može na ovim izborima pobijediti i krenuti u jednu divnu novu budućnost ili nastaviti po starom. U nedjelju se zapitajte da li želite još četiri godine zastarjele i bezidejne politike, vođene isključivo ličnim interesima, ili želite ljude sa drugačijim pristupom, energijom i novim idejama. Odluka je na vama, odgovornost da Semberiju napravimo ljepšom i boljom je na nama. Drugog oktobra glasajte za bolju Bijeljinu, glasajte za uspješnu Bijeljinu". 

Koalicija "Bijeljina pobjeđuje"



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )