FOTO: null

Da Semberce krasi veliko srce i duša, široka i topla poput velike semberske ravnice u kojoj žive, vidjelo se sinoć u prepunoj sali Centra za kulturu u Bijeljini, u kojoj su svojim prisustvom na koncertu, podržali svog bolesnog sugrađanina Zorana Simeun

Tridesetdevetogodišnji Zoran Simenunović iz Dvorova teško je nastradao u saobraćajnoj nesreći prije 5 mjeseci, nagon čega je donedavno bio u teškoj komi. Njegovim ponovnim buđenjem, i vraćanjem u polusvjesno stanje, vratila se i nada Zoranove porodice za njegov oporavak.

Za njegovo liječenje i oporavak, prema riječima porodice, potrebno je 5.000 eura mjesečno, čime je njegova porodica dovedena u veoma težak i nezavidan položaj.   

Mnogobrojna Zoranova rodbina i prijatelji uzeli su učešće u pomoći Zoranu i njegovoj porodici, među njima i inicijator koncerta Dragana Kokanović direktorica Osnovne škole “Sveti Savo” iz Crnjelova, koja je zajedno sa svojim kolegama iz svoje i drugih osnovnih škola sa područja Semberije organizovala  veliki humanitarni koncert.

“Ponosna sam prvenstveno na učenike i nastavnike, zatim na roditelje koji podržavaju naše ideje,  a onda i na sve ljude koji su svojim prisustvom i doprinosom pokazali da imamo veliko srce za Zorana”, rekla je Kokanović.

Učešće na koncertu uzeli su  učenici osnovne škole "Sveti Sava" iz Crnjelova, "Dvorovi" iz Dvorova, "Meša Selimović" iz Janje, "Petar Petrović Njegoš" iz Obarske, mališani iz vrtića "Čika Jova Zmaj" kao i kulturno-umjetnička društva "Lazarica" iz Batkovića i "Dvorovi" iz Dvorova.

Za ovaj koncert se tržila karta više, a za sve one koji nisu uspjeli prisustvovati sinoćnjem koncertu, a žele pomoći Zoranu, otvoren je i žiro račun u Pavlović banci na ime Zoranove sestre Vesne Subašić.

Za uplate iz inostranstva: Pavlović banka – BA 395542030069690115. Za uplate iz BiH: 554 – 402 – 013676 – 01- 32.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )