FOTO: null

Pod sloganom ’’Semberija cela crveno-bela’’ a na radost simpatizera ’’crveno belih’’ te fudbala u Semberiji i Republici Srpskoj, prijateljski susret Zvijezde 09 Etno selo Stanišići i Crvene Zvezde odigraće se u nedjelju 27. marta na Gradskom stadionu u Bi

Povodom predstojećeg susreta održana je sjednica UO FK ’’Zvijezda 09’’ na kojoj su donijete važne odluke oko organizacije ove utakmice. U štampu je pušteno pet hiljada ulaznica po cijeni od 5 KM, koje se mogu kupiti na četiri prodajna mesta, a kupovinom tri ulaznice na poklon se dobija brošura specijalno štampana za ovu priliku.

Ekspedicija C. Zvezde dolazi u subotu 26. marta i provešće pet dana na mini pripremama u Etno selu Stanišići. Trener Grof Božović će povesti sve raspoložive igrače izuzev onih koji imaju obaveze prema svojim reprezentacijama. Takođe će u isto vreme u Etno-selo svoje mini pripreme obavljati i vodeći tim Premijer lige BiH, tuzlanska Sloboda koju sa velikim uspjehom sa klupe vodi nekadašnji centarfor Crvene Zvezde, Husref Musemić.

Kako među navijačima tako i među medijima vlada veliko interesovanje za ovaj prijateljski meč za koji Semberija i širi regon žive. 

- Velika stvar za naš klub i cijelu Republiku Srpsku a posebno fascinira interesovanje koje vlada za ovaj susret. Svakodnevno dobijamo zahtjeve iz svih krajeva naše Republike Srpske i iz Srbije i upravo iz tog razloga smo odlučili da Zvezdu ugostimo na Gradskom stadionu gde će cijenjena publika imati potpun komfor. Nemam dilemu da će stadion biti mali da primi sve one koji žele da vide buduće šampione Srbije, a poznato je da Zvezda u Bijeljini ima veliki broj poklonika - izjavio je predsjednik Zvijezde 09, Boris Stanišić.

Lokacije na kojima se mogu kupiti ulaznice za utakmicu između Zvijezde 09 i Crvene zvezde:

  • Recepcija Hotel "Pirg" - Etno-selo Stanišić
  • Gradski stadion 
  • Sportski centar "Balon" - kod Poljoprivredne škole
  • Mjenjačnica "Čvrgić" - kod TC Emporijum

I. Đ. Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )