FOTO: null

Sudeći po brojnosti posjetilaca predizbornih skupova i pozitivnoj energiji koja se osjeća na ovim okupljanjima Srpska demokratska stranka je već pobijedila na izborima - ocijenio je gradonačelik Bijeljine i kandidat Saveza za promjene Mićo Mićić za novi g

- Mi ne vodimo klasičnu predizbornu kampanju, nego više razgovaramo s ljudima i predstavljamo im šta smo uradili, a oni nama da kažu šta su prioriteti za njih i kako da radimo dalje. Ova tri sela su preporođena u prethodnih desetak godina, a cijeli Grad Bijeljina je postao mjesto u koje ljudi rado dolaze i odlučuju se da ostanu da žive u njemu i to je najbolji primjer da Srpska demokratska stranka, zajedno s narodom, dobro rukovodi Semberijom – ocijenio je Mićić.

Nosilac kandidatske liste SDS za lokalni parlament Jovan Gajić je podsjetio da se u opštinama i gradovima u kojima vlada SNSD ova vlast svodi na pljačku prirodnih i privrednih resursa:

- Novcem koji su oteli od naroda, između ostalog, kupuju poslanike i odbornike. Samo iz Bobar banke su opljačkali skoro 300 miliona evra i za to niko nije odgovarao. Sad su navalili da stave ruku na čitav Grad Bijeljinu kako bi pljačkali gradski budžet i nastavili sa svojom pljačkaškom politikom. Narodu je to jasno i zato će SDS i Mićo Mićić ponovo pobijediti u Semberiji. Ali, nakon pobjede za petnaest dana, nećemo stati i počinjemo da se spremamo za pobjedu 2018. godine – najavio je Gajić.

S Gajićem se složio i zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović koji je podsjetio da su se oko Bijeljine uvijek vodile najveće političke bitke jer je Bijeljina ostala jedina koju nisu uspjeli da opljačkaju:

- Od Hercegovine do Novog Grada SNSD-ovi tajkuni nemilosrdno pljačkaju sve što mogu i jedino je Bijeljina ostala neopljačkana! SDS će i ovog puta odbraniti Semberiju kao mnogo puta do sada – bio je jasan Jović.

Kandidat za odbornika i raniji načelnik opštine Bijeljina Dragomir Ljubojević je ocijenio da će se 9. januar obilježavati kao Dan Republike sa referendumom ili bez referenduma, jer je politika SDS zasnovana na odbrani svojih nacionalnih vrijednosti i poštovanju tuđih.

Slavko Novaković je podsjetio da je Zlatko Maksimović otišao po pamet u Banjaluku dok SDS ima svog kandidata koji sluša glas naroda u Semberiji:

- Lokal-patriotizam je logičan način na koji će glasati Bijeljina jer se Republika Srpska brani u Bijeljini, brani se od pljačke i pokušaja da njom vladaju Dodikovi tajkuni!

Milica Perković Blagojević je govorila o rezultatima rada Gradske uprave na unapređenju uslova za školovanje, a Igor Novaković je ocijenio da je, zapravo, podrška Gradske uprave presudna za širenje mreže ambulanti porodične medicine. 

Posjetiocima tribina su se bratili i kandidati za odbornike Darko Mitrić, koji je govorio o širenju vodovodne mreže na južni dio Semberije, Nedeljko Mlađenović je govorio o potrebi podrške porodici na selu, Aleksandar Bunijevac o nekim od rješenja koje SDS nudi za rješenje problema sa kojim se suočavaju mladi ljudi, a Vlado Simić je podsjetio da je SDS stajala na braniku otadžbine i u vrijeme rata i u danas.


SDS GO Bijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )