FOTO: InfoBijeljina

U Banjaluci je održan 20. Republički kup u gađanju letećih meta, na kojem je učestvovalo 50 takmičara iz cijele Republike Srpske, a najviše nagrada osvojili su učesnici iz Semberije koji su i bili najbrojniji.

Ovogodišnje takmičenje na banjalučkom strelištu u Rakovačkim barama održano je u “trap” disciplini, saopšteno je iz Lovačkog saveza Republike Srpske.
 
Manifestaciju je, uz prigodan govor svečano otvorio predsjednik Skupštine Lovačkog saveza Republike Srpske Darko Ćulum, koji je i predsjednik Lovačkog udruženja “Zmijanje” Banjaluka koje je ove godine bilo domaćin manifestacije.
 
Nakon dvodnevnog takmičenja, u grupnoj fazi najbolja je bila ekipa Lovačkog udruženja “Semberija dva”, druga je bila “Semberija jedan”, a treće Lovačko udruženje “Vučijak” iz Broda.

 
U pojedinačnoj kategoriji prvi je bio Nenad Čečevac, drugi Slađan Milošević, a treći Branislav Purić.
 
Pobjednicima je pehare i nagrade dodijelio predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske Savo Minić, koji je zahvalio domaćinu na odličnoj organizaciji takmičenja, te je istakao značaj lovnog streljaštva u sveukupnom lovstvu Republike Srpske.
 
On je naglasio da će Savez i dalje aktivno podržavati rad ovog sektora, sa posebnim akcentom na potrebu jačanja aktivnosti na popularizaciji ove sportske discipline kod mlaćih lovaca.
 
Uporedo sa tamičenjem, u Banjaluci je održana i sjednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Republike Srpske.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )