FOTO: null

Semafori koji su 18. avgusta postavljeni na raskršću ulica Dimitrija Tucovića, Kneginje Milice i Majevičke danas su počeli da rade.

Iz Gradske uprave su danas za portal InfoBijeljina rekli da su pušteni u rad semafori, kao što je planirano, a to je do početka nove školske godine, a sve s ciljem povećanja bezbjednosti saobraćaja. Ukupna vrijednost ovog projekta je 40.000 KM. 

Prema podacima CJB Bijeljina ovo je najkritičnija rasksrnica u gradu.

Da se naši sugrađani prilagode semaforima u ovoj raskrsnici izgleda će trebati vremena, jer je nekoliko vozača prolazilo kroz crveno svjetlo, dok je ekipa portala InfoBijeljina snimala kadrove. To možete pogledati i u video snimku koji je priložen, ali i na drugoj fotografiji uz tekst, a mi vam možemo samo preporučiti da i narednih dana vodite računa pri prolasku kroz ovu raskrsnicu. 

Centar javne bezbjednosti Bijeljina takođe apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa, a naručito da u zonama raskrsnica, obilježenih pješačkih prelaza, zonama škola i drugih prilaza, prilagode brzinu i povećavu pažnju kako bi izbjegli nastanak saobraćanjih nezgoda. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )