FOTO: null

Osim što će preko majstorice morati da traže put do finala ABA lige, košarkaši Crvene zvezde odlučujući, treći meč polufinalne serije protiv Budućnosti neće moći da igraju na "svom" parketu u hali "Aleksandar Nikolić".

Naime, nekadašnji "Pionir" biće zauzet od početka aprila zbog četvrtfinala Dejvis kupa i duela tenisera Srbije i Španije koji se igra od 7. do 9. aprila. Ipak, hala će i u danima prije toga biti nedostupna za crveno-bele košarkaše zbog postavljanja specifične podloge.

Kako je majstorica zakazana za 4. april, jasno je da će Zvezda morati negdje drugo da bude domaćin, a ne u svojoj kući.

Moraće da pronađe alternativno rješenje, među kojima se dva nameću - ili da Podgoričane ugoste u hali u Železniku, ili u Kombank areni.

Na terenu FMP-a su igrali u prošlosti domaće i regionalne utakmice iz istih razloga usled zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić", dok su Efes u Evroligi dočekali u vršačkom "Milenijumu" prošle sezone.

Prije majstorice i konačne borbe protiv Budućnosti za finale Zvezda će ugostiti Uniks u pretposlednjem kolu elitnog takmičenja, a do tada će na Malom Kalemegdanu morati da razmišljaju o privremenom domu, za sigurno najvažniju utakmicu sezone do sada - samo će šampion ABA lige igrati u Evroligi naredne sezone.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )