FOTO: InfoBijeljina

Večeras je u Beogradu održan veličanstven narodni skup “Srbija nade”, kojim je podržana državotvorna politika rukovodstva Srbije, na čelu sa Predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Skupu je prisustvovao lider Socijalističke partije Srpske, Goran Selak, zajedno sa generalom Vladimirom Lazarevićem i funkcionerima Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.
 
“Srbija je pijemont i zaštitnik svih Srba, zato i ne čude rijeke ljudi koje su se slile danas u srpsku prestonicu da podrže odgovornu nacionalnu politiku Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. U veoma izazovnim vremenima, teškim posebno za našu braću na Kosovu i Metohiji, Srbiji i srpskom narodu neophodna je iskrena sloga i jedinstvo kojim ćemo pobijediti sve one koji nam ne žele dobro. Socijalistička partija Srpske iskreno podržava zvaničnu politiku Srbije, za koju vjerujemo da će donijeti prosperitet u budućnosti svim Srbima u regionu”, izjavio je lider SPS-a.

 
Rukovodstvo i članovi Socijalističke partije Srpske, zajedno sa predstavnicima Pokreta socijalista, predvođenih poslanikom Bojanom Torbicom, zajedno sa narodom su pružili nesebičnu podršku jedinstvu i stabilnosti Srbije. 

 
Selak je na skupu bio i u društvu general - pukovnika Vladimira Lazarevića, bivšeg komandanta Prištinskog korpusa i Treće armije Vojske Jugoslavije, koji se naročito istakao prilikom borbi tokom rata sa albanskim teroristima.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )