FOTO: Novosti.rs

Evo šta vas sve očekuje na ljubavnom i emotivnom planu ove nedjelje.

Ovan

Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutačno imate. Tako ćete najbolje pregrmiti ovaj zahtjevan period. Možda će vam se na poslu u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu nedjelje postaćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.
Bik

Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za one koji su singl to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Zato, izađite. Na posli ćete djelovati na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupiralo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su vam potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

Blizanci

Vaša potreba za društvom biće prilično naglašena, pa ćete svako malo izlaziti. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda da vam donese i novu ljubav. Na poslu kako nedjelja bude tekla sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem nedjelje to će vam postati toliko važno da biste mogli da zanemarite svoje obaveze.

Rak

Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osjećaj usamljenosti i frustriranosti biće blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim što provjereno volite. Već će doći bolji dani. Na poslovnom planu moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

Lav

Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato se ne morate truditi previše, nego samo imajte otvorene oči i reagujete kad treba. Sve će se složiti samo od sebe, a vi uživajte. Na poslu, nalazite se u periodu kad ćete neke stvari morati definitivno da privedete kraju. Baš ova nedjelja karkaterističan je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo dobro razmislite. Pad imuniteta. Pazite na prehranu.

Djevica

Veći dio svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući u nečijoj naklonosti. Bez velike pompe znaćete da cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohtjeva kada su emocije u pitanju. Na poslu počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno preznetujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

Vaga

Vaše čežnje biće jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušaće sa njima da podijele svoje frustracije. Onikoji su u vezi će osjećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite. Vage koje su zaposlene u uslužnim djelatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako pimjenjivati u praksi. Mali nesporzumi u kominkaciji biće prolazni. Povremene nervoze i sitne brige.

Škorpija

Ove nedjelje imaćete puno prilika za flert jer vas osobe suprotnog pola redovno drže na oku i odmjeravaju. Oni u vezama pokušaće da osvježe odnos, dok će singl škorpije rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bićete uspješni. Na poslu morate da prihvatite činjenice i trenutnu situaciju. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usresredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano.

Strijelac

Nikako da dočekate svoju ljubavnu renesansu. Pokušajte gledati na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše podnijeti sve. Takođe činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se. Kada je posao u pitanju uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

Jarac

Bez obzira što će ponekad vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno. Na poslu još nećete vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedjelje. Ako se dvoumite, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

Vodolija

Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na nešto konkretno. Na poslovnom planu Vodolije moraju da shvate da i malim koracima mogu završiti puno stvari. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazići originalnijim rješenjima. Blagi pad imuniteta, ali bićete dobro.

Ribe

Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još ćete povremeno dolaziti u iskušenje da započnete raspravu. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljutiti i dalje je tu. Zato se kontrolišite se bolje i ne odgovarajte na svaku provokaciju. U karijeri ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno da proverite sve. Ne pretjerujte s hranom i pićem, piše noizz.rs.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )