FOTO: null

Početkom septembra 2008. godine stranica Bijeljina je krenula sa radom. Sve ove godine opstaje isključivo zbog članova koji daju veliku podršku i koji su ujedno i pokretačka snaga ove ideje.

Te 2008. godine, fejsbuk nije toliko ni bio zastupljen na našim prostorima, pa s tim u vezi je veći dio članova bio iz inostranstva, a opet i ti ljudi su na neki način bili povezani sa Bijeljinom. Danas stranica broji preko 53.000 članova /fanova/ sa svih strana svijeta, od kojih je preko 35.000 iz Bijeljine. 

Osnovna ideja pokretanja stranice je bila prezentacija Bijeljine, kroz fotografije, da bi vremenom prerasla u nešto mnogo ozbiljnije, na neki način je postala i "infopult" za područje našeg grada. Desetine hiljada statusa je prošlo kroz zid stranice, preko 15.000 fotografija Bijeljine i okoline. Brojni sugrađani se danas informišu upravo preko "Bijeljine".

Nezaobilazno je i to da pomenemo da je stranica svoju najveću ekspanziju imala tokom 2010., ali i 2014. godine kada su poplave zadesile područje Semberije. Tokom svih tih dana, vanredne situacije, bili smo glavni izvor za informisanje za sve naše sugrađane. S tim u vezi vam moramo reći i podatak da je 2010. godine, za tri dana, koliko je trajalo vanredno stanje, stranica imala preko sedam miliona posjeta, a približno je bilo i 2014. godine, kada je za samo pet dana bilo preko četiri miliona posjeta. Ovom prilikom vam se i zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. 

Novembra 2014. godine se odlučujemo na pokretanje i portala koji je povezan uz stranicu, a to je InfoBijeljina.com. Nadogradili smo priču otvaranjem Twitter naloga, zatim Instagrama , YouTube  kanala i ovim smo zaokupili skoro sva polja internet informisanja koja su dovoljna našim članovima.

Mjesec dana nakon pokretanja portala, izradili smo i ANDROID aplikaciju i mobilnu verziju sajta, kako bismo vam olakšali čitanje svih vijesti koje objavljujemo. 

Na kraju možemo samo još jednom da VAM se zahvalimo na velikoj podršci koju nam pružate, a mi je nećemo iznevjeriti!

Stranica "Bijeljina" i portal "InfoBijeljina" 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )