FOTO: InfoBijeljina.com

BIJELJINA – Gradska uprava u Bijeljini potrošiće u narednoj godini ukupno 50.000 maraka za nabavku mesa kako za svoje, tako i za potrebe javne kuhinje.

Do hrane će doći kroz dvije paralelne javne nabavke podjednake vrijednosti, s tim da će meni “gradskih otaca” biti mnogo raznovrsniji od narodnog.

Od dobavljača traže da im isporuči 190 kila pečene prasetine (prasići između 25 i 35 kilograma), 120  kilograma pečene piletine na roštilju te 700 sendviča sa šunkom i trapist sirom.

Takođe, traže i ponudu cijene za švedski sto na kojem žele da se nađe roštilj, teleći medaljoni u sosu, šampinjoni na žaru, kajmak, masline, voće i kolači.

“Isporučilac robe je obavezan objezbjediti kompletan pribor za jelo sa uslugom posluženja hrane i pića”, navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Sa druge strane javnoj kuhinji će od grada biti nabavljeno juneće meso i mesne prerađevine, preciznije narodna dimljena kobasica i to 1.700 kilograma.

Kao dio nabavke navodi se i kupovina 1.100 kilograma junećeg buta i 585 kila junećeg mljevenog mesa.

Na njihovom meniju će u narednoj godini ipak preovladavati hljeb za koji je raspisana posebna nabavka u količini od 38.900 komada težine 600 grama.

Za tu namjenu biće izdvojeno oko 25.000 maraka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )