FOTO: null

Simboličnim lijepljenjem prvih plakata na Trgu kralja Petra I Karađorđevića, Srpska demokratska stranka u Bijeljini je ozvaničila početak predizborne kampanje na lokalnim izborima.

Ovom prilikom je predsjednik Gradskog odbora i kandidat SDS za novi gradonačelnički mandat Mićo Mićić izrazio uvjerenje da će Srpska demokratska stranka i on, kao kandidat za dužnost gradonačelnika ispred Saveza za pobjedu, odnijeti ubjedljivu pobjedu na izborima, s obzirom na to da je SDS sa narodom godinama i da ne vodi kampanju samo pred izbore:

Zajedno sa narodom smo uradili mnogo projekata u cilju unapređenja kvaliteta života u Semberiji i radićemo zajedno s narodom i dalje. To je najbolja garancija naše pobjede - istakao je Mićić.

Nosilac liste kandidata za odbornike Jovan Gajić je podsjetio da SDS nije iznevjerila povjerenje građana:

Mi smo uz narod od osnivanja i mi vjerujemo u ljude u Semberiji, kao što i narod vjeruje Srpskoj demokratskoj stranci. Ovo je samo finiš u kojem ćemo dodatno uvjeriti narod da smo mi snaga koja će zajedno s njim nastaviti da čini ovu sredinu dobrim i boljim mejstom za život - bio je jasan Gajić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )