FOTO: Nezavisne

Odbor SDS-a Sarajevsko romanijske regije zaključio je da na sljedećoj sjednici Glavnog odbora traže hitno sazivanje vanredne Skupštine SDS-a i unutarstranačke izbore.

Milovan Cicko Bjelica, potpredsjednik SDS-a za ovu regiju ponovio je da kompletno rukovodstvo SDS-a treba da podnese ostavku te da je jedan od zaključaka i to da je u interesu svih otvaranje razgovora sa svim političkim partijama, uključujući i SNSD.

Regionalni odbor SDS-a osudio je posljednje napade na pojedine članove Glavnog odbora koji su se dešavali pred sjednicu u Banjaluci.

Sjednici su prisustvovali i poslanici ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predstavnici SDS-a iz ove regije u zajedničkim institucijama BiH.

Prije sjednice, koja je održana iza zatvorenih vrata, nije bilo izjava za javnost.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik Regionalnog odbora Milovan Bjelica.

Prethodno je Bjelica zatražio da zbog loših rezultata rukovodstvo SDS-a podnese ostavke, a da rukovođenje strankom preuzme Glavni odbor.

Regionalni odbor čine predsjednici opštinskih odbora SDS-a Istočne Ilidže, Trnova, Istočnog Starog Grada, Pala, Istočnog Novog Sarajeva, Sokoca, Rogatice, Han Pijeska, te predsjednik Gradskog odbora Istočno Sarajevo.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )