FOTO: null

Na predizbornoj tribini SDS-a u ugljevičkim mjesnim zajednicama Novo Naselje i Sjever poručeno je da je ova stranka garant daljeg razvoja i napretka Ugljevika.

Okupljenim mještanima predstavljena je lista od 28 kandidata SDS-a za odbornike u Skupštini opštine Ugljevik.

"Ponosan sam na sve što smo uradili u proteklom periodu u mjesnim zajednicama Novo Naselje i Sjever. Ponosan sam što sam kao mlad službenik imao priliku da za ova naselja potpišem ugovore o asfaltiranju, kao i za izgradnju objekta gdje se danas mještani sastaju", rekao je kandidat Saveza za pobjedu  za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić /SDS/. 

On je napomenuo da je rukovodstvo opštine Ugljevik, predvođeno SDS-om, izgradilo sportski teren za Fudbalski klub "Mladost", koji je uspješan drugoligaš Srpske, ali i sportsko društvo za primjer. 

"Izgrađeni su odvodni kanali u obje mjesne zajednice, uloženo je 400.000 KM iz budžeta naše opštine, građani su potpuno bezbjedni i od velikih količina padavina", rekao je Perić. 

On je najavio najznačajniji projekat, uređenje korita rijeke Janje koja prolazi cijelom dužinom kroz mjesnu zajednicu Novo Naselje. 

Kandidat SDS-a za odbornika u Skupštini opštine Ugljevik Goran Lazić istakao je da je prisustvo velikog broja mještana večeras još jednom potvrdilo da je ova stranka najjači politički subjekat Ugljevika. 

"Raduje me veliki broj mladih, a naš zajednički projekat je FK `Mladost`, najbolje rangirani sportski klub. Ulaganje u sport i zdrav stil života je put ka sigurnoj i lijepoj budućnosti mladih ljudi Ugljevika", poručio je Lazić. 

Kandidat SDS-a za odbornika Slađana Rikanović istakla je da je politički opredijeljena za ovu stranku "jer podstiče rad omladine i najmlađih stanovnika". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )