FOTO: null

Izborna skupština SDS-a biće održana u nedjelju u Banjaluci, a najavljeno je i usvajanje deklaracije u kojoj se zagovara ekonomska, moralna i obnova temeljnih društvenih vrijednosti, koje su, kako navode u ovoj stranci, naročito narušene u vrijeme vladavi

Izborna skupština SDS-a sutra će birati i predsjednika.

U ovoj stranci ne žele da preudiciraju ništa u vezi sa izborom, ali naglašavaju da će ko god pobijedi morati nastaviti da poštuje programske ciljeve SDS-a i bude odlučan u borbi protiv režima SNSD-a.

Deklaracijom i programskom politikom SDS-a formulišu se sveobuhvatna obnova u svim segmentima društva, jer se stanje u Republici Srpskoj već dugo, analiziraju u ovoj stranci, može nazvati jednim imenom, kriza.

Skupština SDS-a će se izjasniti i o programskoj politici kada je u pitanju Dejtonski ustav. Jasno je da će skupštini biti na usvajanje predloženo da je Dejtonski ustav nešto čemu treba dati bezuslovnu podršku.

SDS na izbornoj skupštini u nedelju bira i predsjednika između dva kandidata Mladena Bosića i Miće Mićića.

Ko god dobije podršku delegata moraće da nastavi politiku stranke, jasan je stav Predsjedništva SDS-a.

I deklaracija i programski dokumenti koji će biti ponuđeni na usvajanje skupštini SDS-a biće suštinski različiti u odnosu na deklaraciju koju je nedavno usvojio Sabor SNSD-a, naveli su u SDS-u.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )