FOTO: null

Ne treba nam bolja potvrda od ove škole da je Srpskoj demokratskoj stranci i Gradskoj upravi kojom ona rukovodi stalo do naše djece i budućnosti našeg Grada! Nismo nadležni za izgradnju škola, ali naša djeca jesu naša nadležnost! - poručio je gradonačelni

- Voljeli bi da oni, u čijoj je nadležnosti izgradnja škola, rade svoj posao, umjesto što samo obećavaju. Mi nismo mogli da čekamo da se oni odluče da počnu da zidaju školu i zato smo je mi počeli, jer vjerujemo da je ulaganje u djecu najbolja investicija za budućnost. Ulaganje u budućnost je i odbrana od poplava, kao što je to i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta i to će nam biti glavni ciljevi za naredni period. Naravno, nećemo zaboraviti ni ostale ciljeve, poput podrške poljoprivredi i turističkom sektoru, dalje unapređenje komunalne infrastrukture, izmještanje autobuske stanice iz centra Bijeljine, izgradnju kampusa na mjestu današnje kasarne - najavio je Mićić.

Na skupu na Ledincima obratio se i poslanik Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slaviša Marković koji je istakao da PDP na predstojećim izborima ima dva cilja:

- Što bolji rezultat kandidatske liste PDP-a i pobjeda Miće Mićića na izborima za gradonačelnika su nam podjednako važni. Za razliku od podrške Zlatku Maksimoviću koja je naređivana iz centrala stranaka u Banjaluci, PDP je podržao Miću Mićića jer misli da je on najbolji kandidat za dužnost gradonačelnika - bio je jasan Marković.

Govoreći o rasporedu snaga u lokalnoj skupštini, Marković je ocijenio da je možda i bolje što je pred izbore došlo do promjene skupštinske većine:

- Dali su narodu priliku da vidi kako bi se ponašali kad bi na izborima uzeli vlast. Zato je stabilna skupštinska većina koju će formirati stranke koje podržavaju kandidaturu Miće Mićića za gradonačelnika presudna za stabilan razvoj Bijeljine - poručio je Marković, koji je iskoristio priliku da pozove građane da izađu na referendum i kažu šta misle o Danu Republike.

Nosilac kandidatske liste SDS za odbornike Jovan Gajić je bio kategoričan:

- Rezultate rada naroda u Semberiji neće kontrolisati tajkuni Milorada Dodika. Okomili su se na Bijeljinu jače nego ikada i zato ćemo ih pobijediti jače nego ikada - poručio je Gajić.

Građanima se obratio i kandidat za odbornika Mile Pejčić koji je poručio da se SDS i on nisu uplašili ni mnogo većih nevolja, pa neće ni ovih sad, pogotovo što ljudi prepoznaju rezultate rada Gradske uprave:

- Bar trideset preduzeća je zainteresovano za kupovinu zemljišta u industrijskim zonama i to je signal da će biti novih radnih mjesta. Zato nam je potrebna stabilna uprava da ne bi došli u situaciju da se naši razvojni planovi sabotiraju radi jeftinih političkih poena.

Kandidat za odbornika doktor Igor Novaković je poručio da nije vrijeme za novog gradonačelnika, već za novog direktora Doma zdravlja koji će se baviti svojim poslom i kojem će interesi pacijenata biti iznad ličnih ili političkih interesa, a Aleksandra Cvijetinović i Branka Marković Savčić su govorile o izdvajanjima iz gradskog budžeta za kulturu, očuvanje narodne tradicije i izgradnju predškolskih ustanova. Ivana Petričević je poručila mladima da se podrže Srpsku demokratsku stranku, koja je pokazala da zna koji su problemi mladih i kako da ih rješava, a Slađana Ilić je podsjetila da SDS ima program podrške malim i srednjim porodičnim preduzećima.

SDS
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )