FOTO: null

U Gradskom odboru Srpske demokratske stranke Bijeljina održana je vanredna konferencija za medije povodom prijetnji upućenih dvijema kandidatkinjama SDS za Skupštinu Grada i gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću.

Prijetnje su upućene juče oko 15:00 časova kandidatkinjama Ivani Petričević i Slađani Tomić koje su na uličnom stranačkom štandu dijelile promotivni materijal i razgovarale sa građanima. Trojica nepoznatih mladića su prišli štandu uz prijetnje da će baciti bombu i da, kako su rekli, neće biti „ni Miće ni bilo kog drugog“.

Ivana Petričević je istakla da je situacija u kojoj su se našli bila izuzetno neprijatna i apelovala na članove podmladaka svih političkih stranaka da se suzdrže od nepotrebnih incidenata i na dostojanstven način učestvuju u predizbornoj kampanji. Slađana Tomić je takođe istakla da je šokirana prijetnjama koje su dobile, pogotovo što za to nije bilo povoda.

Poslanik Parlamentarne skupštine BiH dr Nenad Lalić je istakao da SDS vodi fer kampanju i pozvao sve političke činioce da ne ugrožavaju ničija prava po bilo kom osnovu, odnosno, da poštuju razlike koje postoje među građanima Grada Bijeljina, jer svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje.


Srpska demokratska stranka - Gradski odbor Bijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )