FOTO: null

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo.

Najniža jutarnja temperatura vazduha između 5 i 10 °C, na jugu Hercegovine od 9 do 13 °C. Najviša dnevna temperatura vazduha većinom između 20 i 26 °C, na jugu Hercegovine do 28 stepeni Celzijusa.

U srijedu, 13.05.2015. u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslije podne se očekuje povećanje oblačnosti sa zapada. Vjetar slab, prije podne južnog smjera. Sredinom dana u skretanju na sjever, a u noći ponovo u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura vazduha između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 9 do 13 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28 stepeni Celzijusa, piše Avaz.

U četvrtak, 14.05.2015. u Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. U Bosni više sunčanog vremena prije podne. Od sredine dana prema večernjim satima očekuju se lokalni pljuskovi u većem dijelu Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14 °C. Najviša dnevna temperatura vazduh uglavnom između 23 i 28 stepeni Celzijusa.

U petak, 15.05.2015. u Bosni i Hercegovini jače naoblačenje sa zapada. Poslije podne i u noći na subotu se očekuje kiša. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 10 i 15 °C. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 21 i 27 stepeni Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )