FOTO: null

Legenda FK Partizan Savo Milošević mogao bi početkom 2016. godine da postane predsjednik kluba iz Humske.

Kako prenose beogradski mediji, Miloševiću je ponuđeno mjesto prvog čovjeka srpskog šampiona nakon što je Zoran Popović podnio ostavku.

Posle šokantnog poraza od Augsburga i eliminacije iz Lige Evrope, kompletna uprava crno-bijelih je poslušala skandiranje sa tribina i podnijela ostavke.

Zoran Popović će samo formalno ostati na funkciji predsjednika do Skupštine kluba koja bi trebalo da bude zakazana u narednih mjesec dana, a na kojoj bi Milošević trebalo da bude izabran za prvog čovjeka kluba.

Milošević je igrao za Partizan od 1992. do 1995. godine, na 119 utakmica postigao je 81 gol, a trenutno obavlja funkciju potpredsjednika FSS.

Partizan igra izuzetno slabo u domaćem prvenstvu, pa je poslije 21 kola tek peti na tabeli sa 33 boda, čak 26 manje od lidera Crvene zvijezde.

B92 je u ponedeljak najavio da je Novak Nedić, kontaktirao sa Savom Miloševićem kome je ponuđena funkcija u klubu, najvjerovatnije predsjednička, drugi "adut" te strane mogli bi biti dobri odnosi sa dijelom navijača koji imaju kontrolu nad južnom tribinom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )