FOTO: InfoBijeljina.com

Skoro tri decenije SDS je dominantan politički akter na području opštine Lopare i to je rezultat velikog rada a istovremeno i obaveza za još predaniji rad i borbu za bolji život svih Majevičana i građana opštine Lopare, poručio je predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Lopara Rado Savić.

Savić je na obilježavanju krsne slave Svetog Petra i Pavla-Petrovdana istakao da SDS želi jedinstvo, razvoj, prosperitet svakom građaninu opštine Lopare i Majevice.

- Opština Lopare pod vođstvom SDS-a u zadnjih nekoliko godina realizuje značajne projekte u oblasti infrastrukture, privrede,  zdrvstva, školstva, kulture  i drugih oblasti-naveo je Savić.

On se zahvalio Aktivu mladih i Aktivu žena SDS-a Lopara na predanom i marljivom radu na poboljšanju kvaliteta života stanovnika ovog kraja.

- U Opštinskoj organizaciji SDS u Loparama djeluje 850 članova koji su doprinjeli da na svim prethodnim izborima SDS bude pobjednik-podsjetio je Savić.

Namjesnik tuzlanski protojerej-stavrofor Stevo Jović poželio je članovima SDS-a da budu čvrsti u vjeri i nastojanjima za dobrobit sprskog naroda kao što je bio čvrst Sveti apostol Petar i uporni kao što je bio uporan Sveti apostol Pavle u propovjedanju hrišćanstva.

- Uvijek radite na dobobrobit roda sprskog, naših ognjišta, sela naše Republike Srpske-poručio je u besjedi Jović.

Krsna slava SDS Lopara proslavljena je u Svečanoj Sali „Helvetia“ a prisustvovalo je 600 članova i simptizera  ove stranke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )