FOTO: null

Načelnik opštine Lopare Rado Savić prisustvovaće danas poslovnom forumu koji se održava u Minhenu, a na kojem će biti riječi o ulaganjima u ovu majevičku opštinu, najavljeno je iz loparske opštinske uprave.

U saopštenju se navodi da će predstavnik 11 njemačkih privrednih organizacija Klaus Vinkler na forumu informisati Savića o daljim koracima dogovora za ulaganje u Lopare koje su imali 23. februara dok su boravili u ovoj opštini i kada su im predstavljeni privredni potencijali majevičkog kraja. 

Inicijator i domaćin foruma je uspješni privrednik porijeklom iz Republike Srpske Miroslav Kojadinović, koji se istakao u radu dijaspore, odnosno u privlačenju njemačkih investitora u ovu opštinu, ali i Republiku Srpsku. 

Poslovnom forumu u Minhenu prisustvovaće i predstavnici nekoliko bavarskih firmi - za specijalne konstrukcije, inženjerske usluge, ali i iz oblasti mesne i metalske industrije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )