FOTO: InfoBijeljina

Kandidat Srpske demokratske stranke /SDS/ za načelnika opštine Lopare Rado Savić rekao je da spremno ulaze u kampanju u kojoj će se fokusirati na interese građana.

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke /SDS/ Lopare okupljanjem kandidata na predstojećim lokalnim izborima i simboličnim postavljanjem prvog plakata otpočeo je izbornu kampanju.

Savić je istakao da će se zalagati za bolji i kvalitetniji život građana, protiv otvaranja rudnika litijuma, za zdrave razvojne projekte i čvršću saradnju sa majevičkom dijasporom.

On je naveo da će izborna kampanja Srpske demokratske stranke u Loparama biti fer i poštena.

Nosilac odborničke liste Želimir Nešković rekao je da je SDS u Loparama obezbijedio političku stabilnost i da više od 15 godina ne postoje nikakvi problemi kada je u pitanju funkcionisanje lokalne vlasti.

"Ona je politički stabilna i nema turbulencija, a to je preduslov za razvoj i sve druge projekte koje planiramo realizovati. Srpska demokratska stranka je bila i ostala garant razvoja na Majevici", naglasio je Nešković. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )