FOTO: youtube

Majra Alonzo, čini se, žarko je željela da zna kako to izgleda opraštanje prilikom odlaska sa ovog svijeta, pa je iznajmila kovčeg i organizovala sopstvenu sahranu, na kojoj je prisustvovala čak i njena porodica, pretvarajući se da tuguje.

Majra (59) iz Dominikanske Republike priredila je sopstvenu sahranu u aprilu u gradu Santjago, za šta se obukla u bijelu odjeću i satima ležala u kovčegu pretvarajući se da je mrtva, prenosi Miror.
 
Njena porodica i prijatelji pristali su da prisustvuju ovom bizarnom događaju, redom prilazeći kovčegu i plačući nad svojom voljenom Majrom, koja je zapravo još uvijek živa.
 
Zatim je uslijedilo uživanje u hrani i piću i prisjećanje omiljenih uspomena sa “pokojnicom”, dok je ona sve vrijeme ležala i slušala to, prenosi Blic.
 
Na organizaciju lažne sahrane potrošila je ukupno oko 1.000 dolara i taj dan, Majra je proglasila uspješnim, opisujući ga kao “ostvarenje snova”, ipak, upozorila je prisutne da “ne žure sa umiranjem, jer ležanje u kovčegu baš i nije prijatno”.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )