FOTO: null

U velikoj sali Gradske uprave Grada Bijeljina održan je svečani sastanak Odbora povodom Dana Odbora potomaka-djece poginulih i nestalih boraca koji se obilježava 12 avgusta, na Međunarodni dan mladih.

– Tema sastanka je predstavljanje šestomjesečnog izještaja o radu Odbora potomaka-djece poginulih boraca, koji će se u narednom periodu održavati dva puta godišnje. Na taj način djeca poginulih boraca kao kategorija čije pravo Odbor zastupa će biti upoznata sa radom Odbora. – izjavio je Nenad Jovanović, predsjednik Odbora potomaka-djece poginulih i nestalih boraca Bijeljina.

Nakon reorganizacije Odbora i nakon dolaska mladih ljudi na čelo Gradske organizacije koji su izvršeni u maju mjesecu ove godine, evidentan je porast rada i borbe a sve u interesu kategorija koje zastupaju, kao što se može i videti iz priloženog izvještaja. – zaključio je Mišo Poletan, predsjednik Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina.

Natalina Zelen, djete poginulog borca zahvalila se na radu Organizacije i Odbora koji su joj mnogo pomogli da nakon nekoliko godina provedenih na birou dođe konačno do zaposlenja i zaključila je da borba za ostvarivanje prava djece poginulih boraca nikada nije bila jača.

Sastanku je prisustvovala i delegacija Odbora potomaka-djece poginulih i nestalih boraca iz Zvornika, kao i veliki broj djece poginulih boraca i gostiju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )