FOTO: InfoBijeljina

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da ova stranka ne može podržati uvođenje vanrednog stanja dok ne dobiju jasne mjere koje bi to stanje podrazumijevalo.

Šarović traži da budu uvedene konkretne mjere u borbi protiv virusa korona i pomoći ekonomiji, umjesto najavljenog proglašenja vanrednog stanja, saopšteno je iz SDS-a.

"Stanje u kojem se trenutno nalazimo je isuviše ozbiljno i kao takvo zahtijeva potpuno ozbiljan pristup, bez bilo kakve improvizacije i maglovitosti u donošenju ovako važnih odluka", smatra Šarović.

On kaže da je za SDS potpuno neprihvatljivo da sjednica bude zatvorena jer smatra da je riječ o važnom pitanju "da bi se krilo od očiju javnosti".

Šarović je istakao da su u SDS-u svjesni ozbiljnosti pandemije i da su spremni da podrže svaku konkretnu mjeru nadležnih institucija u Republici Srpskoj čiji bi cilj bio da pojača borbu protiv virusa korona, pomoć zdravstvenim radnicima, privredi i kompanijama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )