FOTO: null

Predstavništvo RS u Vašingtonu počelo je saradnju sa jednim od najuglednijih američkih časopisa i nevladinom organizacijom ,,Foreign Policy,, rekao je Obrad Kesić, šef Predstavništva.

"Saradnja sa FP-om otvara nove mogućnosti za RS da privuče veću pažnju mogućih investatora iz SAD i stvara bolju priliku da RS utiče baš na ciljnu grupu ljudi koji stvaraju i formiraju spoljnu politiku Amerike", rekao je on.

Dodao je da je FP izabrao RS kao partnera u obilježavanju 20 godina Dejtonskog mirovnog sporazuma, a RS je, kako je istakao, dobila i priliku da putem tog magazina plasira i promoviše svoje ekonomske potencijale za investatore, ali i da iznese svoje stavove vezane za Dejton, o aktuelnim političkim pitanjima u BiH i o svom reformskom putu.

Vijesti, informacije i teme vezane za RS i njene potencijale će, kako je istakao Kesić, ići cijele tekuće sedmice, a centralna manifestacija održaće se 14. oktobra, kada će biti održana konferencija o Dejtonskom sporazumu.

Na internet stranici FP-a nalazi se baner pod naslovom "RS kakvu bi trebalo da upoznate", a istaknuto je da je RS mjesto prirodnih ljepota, na strateškoj lokaciji sa velikim prilikama za investicije i raznolikom geografijom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )